Wednesday, April 1st, 2020

Прием за новата учебна година

September 5, 2019 by  
Filed under Recent News

Всеки ден на месец септември ще бъдете добре дошли при нас. Можете да се срещнете с нашия усмихнат екип всеки делничен ден от 08.45ч до 19.00ч, както и в събота от 10.00ч до 16.00ч, така и в неделя от 11.00ч до 14.00ч. Ще ни намерите в бизнес-сградата на ул“Ген Гурко“ 7 на етаж 1 и 2 (над вкусните торти на сладкарница „Неделя“.) Ще се радваме, ако изберете ден и час на посещението като позвъните на тел.056/82 61 05 , 0893/ 247 777 или 0888/790622.

За нас като учители е особено ценно лично да се запознаем с децата и младежите, които се кандидатират за наши ученици. Събеседването с тях ни ориентира в техните вече придобити познания и полага основите на доверие и приятелство между учител и ученик. Дори и най-притеснителните си тръгват с усмивка!

Младежите, които желаят да се присъединят към най-престижните нива В2, С1 и С2 (First, Advanced, Proficiency) ще бъдат поканени да положат автентичен тест по оригиналния формат на международния изпит. Нека самите те, а и техните родители се уверят, че добре владеят предходното ниво по английски език.

Кандидатите за изпит IELTS се записват за обучение на такова ниво, което ще ги отведе до по-висока езикова компетентност и , разбира се, по-висок изпитен резултат.

Не забравяйте и за нашите безплатни опреснителни занимания. Всички наши стари и новозаписали се ученици са поканени на 4 занятия в периода от 17 до 27 септември. Моля, обадете се на тел. 0893/ 247 777 , за да уточним дните и часовете на този безценен преговор, по време на който ще прозвучи на запис целият предходен учебник, а учителят ще визуализира всички граматични правила. В този период уточняваме с деца и родители графика за новата учебна година.

Припомняме, че сертификатните класове ще получат няколко занятия-подарък още през уикендите на септември.

Понеделник, 30 септември, ще бележи началото на новия годишен цикъл, за който се готвим с въодушевление и творческо нетърпение!.

Заповядайте в нашето приказно пространство!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!