Wednesday, April 1st, 2020

Честита Нова Година – с нови знания и емоции!

January 1, 2019 by  
Filed under Recent News

5-ти януари, събота, ще бъде първи учебен ден за Британски Културен Център през новата 2019 година. Очакваме всички свои ученици, които са избрали съботната форма на обучение. През следващите дни – неделя, понеделник и вторник – постепенно ще се срещнем с януарски поздрав и с всички останали. Занятията ще се провеждат по утвърдения график.

Нашата учебна година скоро ще навлезе в своята втора половина – период, в който по традиция започваме по-фокусирана подготовка за всички изпити на Кеймбридж. Най- опитните ученици от нива В2+, С1 и С2 скоро ще проведат специални семинари, за да се запознаят най-подробно с изискванията на Кеймбридж относно устния изпит и създаването на самостоятелни текстове. Моля, не пропускайте тези безценни съвети!

В края на месец февруари всички наши възпитаници ще направят пробен изпит на Кеймбридж, предоставен ни от Британски Съвет. Ще се проведат три детски и пет теста за по-големи или по-напреднали ученици. Така нашата школа ежегодно оценява напредъка на курсистите и работата на преподавателите. На тази основа ще отправим своята покана към учениците да се включат в реалната изпитна сесия на Кеймбридж- през месеците май и юни 2019г.

Очакваме с нетърпение предстоящите по-емоционални моменти – Деня на палачинките, Зелената седмица на Св. Патрик, дните на Леонардо и Шекспир, вълнуващите срещи с родителите през месец Май.

Нека новата 2019 година да ни изпълни с много творческа енергия, а въображението и фантазията винаги да се надпреварват с нашия интелект! Честита Нова Година, обичани от нас деца и родители!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!