Friday, January 24th, 2020

Лято 2018 – занимания за деца и младежи

April 22, 2018 by  
Filed under Recent News

Началото на нашето лятно училище ще бъде по традиция в понеделник – тази година 4 юни. Нашите най-малки ученици на възраст 5-13 години ще продължат своето развитие с “Приказен английски за деца” и амбициозни по-високи нива– всички вдъхновени от класическото изкуство и гения на Моцарт, Шекспир и Леонардо. Каним на лична среща нашите нови кандидати за по-прецизно определяне на тяхното езиково ниво. Обучението на децата може да продължи през цялото лято с различна месечна програма.

Деца от 5-годишна възраст до 4-ти клас
Английски език по „Метода на петте сетива”, съпроводен и обогатен от музика, приложно изкуство, театрални техники и танц.
Обучение: 9.00-11.00/12.00 всеки делничен ден
Цена на обучение: 200/240лв, както и 10/15лв за учебни помагала
Възможно е заплащане на седмичен принцип. (Запознайте се и с нашата програма за целодневни занимания, представена по-долу.)

Деца от 5-ти до 7-ми клас
Цена на обучение: 280лв, както и 15лв за учебни помагала
Възможно е заплащане на седмичен принцип

Начало от 4 юни със следното разпределение на заетост:
В периода 4-15 юни организираме 2(по възможност 3) занятия седмично за навлизане в новото ниво.
В периода 18 юни- 6 юли провеждаме ежедневно обучение по 3 астрономически часа, което дава възможност да бъде овладяно цялото ниво. Всяка учебна среща завършва с изучаване и изписване на новите думи под ръководството на преподавател. Всяко дете се изслушва и се уверяваме, че новите думи са добре научени, след което то се прибира у дома без никакви задължения за самоподготовка.

Целодневно лятно училище за деца – от 9.00ч до 17.00ч

Нашата целодневна програма е най-подходяща за деца от 6 до 11-годишна възраст. Сутрешният период ще бъде посветен на тяхното развитие по английски език- от 9.00ч до 11.00ч( или до 12.00ч за по-напредналите). Следва релаксиращ период за опознаване и сплотяване на групата посредством игри за развитие на емоционалната интелигентност. След обяда ще се редуват разнообразни ежедневни/ежеседмични занимания: четене на книги от учебния списък/ укрепване на грамотността за по-малките; йога/бойни изкуства/игри на открито/уъркшоп в танцово студио; серия от научни експерименти за деца; испански език в песни и диалози; работилнички по приложни изкуства, свързани с темата на седмицата – древни митологии, уроци от древните цивилизации, екология на планетата Земя, пътешествие в космоса с Карл Сейгън и още…
Цена на седмица: 95лв с включен топъл обяд

Лятна Академия за младежи – юли, август 2017
В този период провеждаме месечни интензивни курсове за тийнейджъри на 6 различни нива. Ще предложим и подготовка за изпит IELTS.
Това е удобен за младите хора период, в който липсата на стрес от други учебни задължения ги предразполага да учат по един различен начин. Някои от тях желаят да издигнат на ново, по-високо ниво своя английски език, други се връщат към езика след известно прекъсване, трети целенасочено се готвят за конкретен международен изпит. Ползите от лятното обучение са разностранни.
Обучение: ежедневно по два астрономически часа (необходима е и самоподготовка у дома)
Цена на обучение: 295-330лв, както и 15лв за учебни помагала

Нашият екип Ви очаква за още по-пълна информация на адрес ул.”Ген.Гурко” 7, вход Б ет.1 и ет.2 и на тел. 056/ 82 61 05

 

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!