Wednesday, October 16th, 2019

Най-доброто от 2015 – мигове на гордост

January 7, 2016 by  
Filed under Recent News

За възпитаниците на Британски Културен Център 18-и октомври бе особено емоционален ден. В КЦ “Морско казино” заедно със своите развълнувани родители те получиха международно признатите сертификати на престижните институции CambridgeESOL и Pearson.
Школата с най-дългогодишни .традиции в провеждането на изпити за деца в Бургас награди своите най-малки възпитаници, постигнали невероятния резултат от 100% на изпитите: Деляна Пенева и Изабел Чолакова, Антонио Бакалов, Борис Тодоров, Игор Шуленин и едва 7-годишния Валентин Вълчев.
Цветя, усмивки,сълзи от радост и искрени аплодисменти за децата и за техните приятели от хор “Милка Стоева” и танцова формация “Estrella” изпълниха залата на церемонията. Детското тържество завърши с покана от био-ферма “Bio-tiful” и жизнерадостните зумба-минути на Миглена Краева.
Започналата по-късно церемония за младежи донесе по-различни емоции. Залата се изпълни с дългогодишни ученици на Британски Културен Център, част от които се сбогуваха със своите обичани учители. Респекта на всички присъстващи спечелиха победителите в ниво FCE(B2) Константин Иванов и Тони Димитров, а в категория CAE(C1)- Снежа Христова и Теодор Иванов. Музиката на живо, която им подариха Яна Тодорова и Теодор Добрев, направи атмосферата още по-сърдечна, особено когато всички се събраха в кръг за емблематичната песен “Клетва”. В този кръг спонтанно влезе и Доналд МакЛийш, техен преподавател, за да изпее две свои любими песни. Зала “Георги Баев” се изпълни с любовта, която учителите раздават от години и която сега се върна като вълна към целия екип на Британски Културен Център.

[slideshow_deploy id=’1383′]

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!