Sunday, May 26th, 2019

Летни езикови занимания – лято 2017

May 13, 2017 by  
Filed under Recent News

Началото на нашето лятно училище ще бъде по традиция в понеделник – тази година 5 юни. Ентусиастите на възраст 5-14 години ще продължат своето развитие с “Приказен английски за деца” и амбициозни по-високи нива, вдъхновени от класическото изкуство и гения на Моцарт, Шекспир и Леонардо. Очакваме лична среща с новите ни кандидати за най-благоприятно определяне на езиково ниво. Обучението на децата може да продължи през цялото лято с различна месечна програма.

Деца от 5-годишна възраст до 4-ти клас
Английски език по „Метода на петте сетива”, съпроводен и обогатен от музика, приложно изкуство, театрални техники и танц.
Обучение: 9.00-11.00 всеки делничен ден
Цена на обучение: 200/240лв, както и 10/15лв за учебни помагала
Възможно е заплащане на седмичен принцип.

Деца от 5-ти до 7-ми клас
Цена на обучение: 280лв, както и 15лв за учебни помагала
Възможно е заплащане на седмичен принцип
Начало от 1 юни със следното разпределение на заетост:
В периода 1-15 юни организираме 2(по възможност 3) занятия седмично за навлизане в новото ниво.
В периода 16 юни- 6 юли провеждаме ежедневно обучение по 3 астрономически часа, което дава възможност да бъде овладяно цялото ниво. Всяка учебна среща завършва с изучаване и изписване на новите думи под ръководството на преподавател. Всяко дете се изслушва и се уверяваме, че новите думи са добре научени, след което то се прибира у дома без никакви задължения за самоподготовка.

Целодневно лятно училище за деца от 9.00ч до 17.00ч
Организираме група от деца с по-художествена нагласа, които освен обучение по английски език сутрин, ще се занимават и с испански език по един час следобед, както и с приложно изкуство, четене на литературни произведения и музика.
Цена на седмица: 95лв с включен топъл обяд

Шекспирова Академия в Бургас

Екипът на холандския актьор и режисьор Маартен Вонк ще открие своя лятна школа за децата на Британски център и други желаещи. Уникалният им метод дава възможност на деца от всяка възраст да пресъздават елементи от великите произведения на Уилям Шекспир посредством игри, акробатика, изработване на маски и декори.

Лятна Академия за младежи – юли, август 2017
В този период провеждаме месечни интензивни курсове за тийнейджъри на 6 различни нива. Ще предложим и подготовка за изпит IELTS.
Това е удобен за младите хора период, в който липсата на стрес от други учебни задължения ги предразполага да учат по един различен начин. Някои от тях желаят да издигнат на ново, по-високо ниво своя английски език, други се връщат към езика след известно прекъсване, трети целенасочено се готвят за конкретен международен изпит. Ползите от лятното обучение са разностранни.
Обучение: ежедневно по два астрономически часа (необходима е и самоподготовка у дома)
Цена на обучение: 295-330лв, както и 15лв за учебни помагала

Нашият екип Ви очаква за още по-пълна информация на адрес ул.”Славянска” 77 и на тел. 056/ 82 61 05

Speak Your Mind

Tell us what you’re thinking…
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!