Sunday, May 26th, 2019

Пети “златен статут” за нашия 20-и рожден ден

April 21, 2017 by  
Filed under Recent News

С пролетта на 2017г дойде и 20-ият юбилеен рожден ден на Британски Културен Център. Партньорството с Британски Съвет – културната институция, която представлява Великобритания по целия свят – донесе и тази година високо признание за нашето училище. Екипът на школата бе удостоен от Британски Съвет-България с 5-ти пореден ” Златен Статут” по портньорската програма “ADDvantage partnership”- ранклистата на най-добрите държавни и частни езикови училища. Голямото признание идва благодарение на дългогодишното участие на възпитаници на Британски Културен Център в престижните международно признати изпити на Университета Кеймбридж.
И тази година ние вече регистрираме свои ученици за участие в 3 детски и 4 младежки изпитни нива, включително и най-впечатляващото –С2 (“Proficiency”) Малки и големи ученици демонстрират отново своето високо европейско самочувствие.
Директорът ни Златина Петкова-Хейгъл получи особено внимание от екипа на Кеймбридж през януари 2017г. Г-жа Хейгъл е носител на титлата „Почетен посланик на Кеймбридж за Бургас“ и се присъедини към техния екип със своя презентация, за да сподели дългогодишния си опит.
Близо да края на учебната година екипът на Британски Културен Център споделя своята радост от 20-годишното доверие на бургаските деца и родители и с гордост поглежда към своите 5 златни професионални отличия.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!