Saturday, June 23rd, 2018

Дом за твоя английски език?

April 10, 2016 by  
Filed under Recent News

Скъпи родители, каним Ви да посетите специалните страници в нашия уебсайт, посветени на Вас и Вашата роля на „посланик” на английския език у дома. Там ще научите кои са темите, на които детето Ви може да разговаря, кои са страничките от Картинния речник, които владее и как да „обличате” в английски език безценните свободни минути преди заспиване, по време на пътуване, на пикник, на морския бряг…
Споделяме с Вас идеи как да създадете осезаемо присъствие на езика у дома и кои игри биха предразположили детето да говори без да се чувства изпитвано и притеснено. Не пропускайте да надникнете в нашето „Английско огледало” и не забравяйте, че много детски книжки на английски език очакват своите малки читатели при нас, в нашата библиотека.
Пуснете духа на Пипи Дългото Чорапче у дома и създайте скъпи спомени за цялото семейство, като следвате нашите напътствия за „Видео учебна година”.
Запознайте се и с най-красивото в нашата методика – присъствието на искрящата музика на Моцарт и вдъхновяващия пример на Леонардо Да Винчи. Децата ги познават добре, както и „изобразителния” стил на Вивалди и неговите „Годишни времена”.
Следете ни във Фейсбук и очаквайте още статии в страница „Родители” на нашия сайт.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!